Ervaar kwaliteit en service

Testcenter

Gassysteem programmeren / instellen

Uw gassysteem optimaal instellen is 1 van de belangrijkste punten voor een goed werkende installatie en storingsvrij benzinesysteem, wij hebben hiervoor een speciale afdeling met getrainde mensen om de software zo optimaal mogelijk in te stellen. Wij zien vaak bij diagnose aan elders ingebouwde systemen dat er veel afwijking aanwezig is, waar u wellicht niks van merkt of weet maar wat wel op langere termijn problemen of schade kan veroorzaken. Een stabiel systeem en een goede kalibratie zijn de basis voor gegarandeerd zorgeloos lpg rijden. Al onze ingebouwde systemen worden gecheckt op mengselregeling of gekalibreerd in ons testcenter.

Emissie-lab & Kalibratie

In ons testcenter doen we ook emissie testen uitvoeren en datalogging / verzamelen van meetgegevens voor data-analyse voor goede systeem ontwikkeling. Denk hierbij aan metingen voor een goede emissie werking op langere duur te kunnen waarborgen bijvoorbeeld katalysator temperatuur en flow metingen enz. 

 

Diagnose / systeem controle

Het testcenter wordt uiteraard ook veelvuldig gebruikt voor diagnose bij storingen die optreden onder bepaalde belastingen. Bij twijfel van de prestatie het vermogen of andere driveability problemen. Zoals inhouden op lpg onder belasting, stotteren op lpg. Motorstoringslampje brand op lpg enzovoort. Diagnose aan alle soorten aandrijving is bij ons mogelijk vanwege onze all-wheel drive  testcenter is de situatie voor het voertuig net zoals op de weg.

Meer informatie >>

Opel Crossland X 1,2 Turbo 96 KW Euro-6

LPG inbouw

Merk:                                                                             

Opel

Type:

Crossland X

Motorcode:

EB2ADT / B12XHT / HN05 (EURO-6, CO2 121 g/km)

Vermogen volgens specificaties:

81 KW 5500 RPM /  205 NM 1500 RPM // 96 KW 5500 RPM / 230 NM 1750 RPM

Bouwjaar:

2017 >

LPG systeem:

Prins VSI-DI 2.0 R115 ,66 liter verzonken inbouw (geen vloer aanpassing), ledig gewicht +/- 1202 kg (inclusief + 53 KG voor LPG installatie)

Actieradius:

LPG : +/- 880 KM  Benzine: +/- 930 KM  totaal: 1810 KM (gemiddeld verbruik)

Meer informatie >