Ervaar kwaliteit & service

Mixer systeem

Voor (grotere) motoren met carburateur(s) en waar LPG injectie niet standaard mogelijk is, gaat onze voorkeur uit naar het Impco gassysteem vanwege de kwaliteit en stabiliteit van het systeem . Het unieke aan het mixer systeem is de werking, het is te vergelijken met een luchtmassameter van een oudere model benzine injectiesysteem ( L-jetronic ) met een luchtklep welke de hoeveelheid lucht weegt en aan de hand daarvan de hoeveelheid brandstof afgeeft naar de motor. Het Impco systeem werkt met een membraam. Met andere woorden bij een goede inbouw en juiste samenstelling wordt de lucht/brandstof verhouding constant gehouden.

 

Er zijn verschillende Mixer en verdamper uitvoeringen leverbaar van vermogen van 0 t/m 750 KW. En heeft onze voorkeur boven het venturie systeem. Staat bekend om zijn goede mengselsamenstelling en betrouwbare producten.

 

Industrie:

Dit systeem wordt ook heel veel gebruikt in industriële toepassingen zoals o.a. straatveeg machines, heftrucks, schropmachines, vanwege de betrouwbare werking van dit systeem.

Toyota Auris 1,8 Hybride

LPG inbouw

Merk:

Toyota

Type:

Auris 1,8 Hybride

Motorcode:

2ZR-FXE (CO2 86 g/km)

Vermogen volgens specificaties:

100 KW 207 NM , Motor 73 KW 5200 RPM / 142 NM 2800 RPM , Elektrisch 60 KW (82 PK) 207 NM

Bouwjaar:

2013 >

LPG systeem:

Prins VSI 2.0 incl. Valvecare , 66 liter verzonken inbouw (ledig gewicht 1285 kg)
 
Meer informatie >