Ervaar kwaliteit en service

Mixer systeem

Voor grotere motoren of motoren met hoge vermogens en carburateur(s) meeste gevallen Amerikanen, maken wij gebruik van Impco gassysteem vanwege het feit dat deze systemen speciaal ontworpen zijn voor o.a. deze motoren. Het unieke aan het mixer systeem is de perfecte werking, het is te vergelijken met een luchtmassameter van een oudere model benzine injectiesysteem ( L-jetronic ) met een luchtklep de hoeveelheid lucht wordt gewogen en aan de hand daarvan de hoeveelheid brandstof toegevoerd naar de motor. Het Impco systeem werkt met een membraam. Met andere woorden bij een goede inbouw en juiste samenstelling wordt de lucht/brandstof verhouding constant gehouden.

 

Er zijn verschillende Mixer en verdamper uitvoeringen leverbaar van vermogen van 0 t/m 750 KW. En heeft onze voorkeur boven het venturie systeem. Staat bekend om zijn goede mengselsamenstelling en betrouwbare producten.

 

Industrie:

Dit systeem wordt ook heel veel gebruikt in industriële toepassingen zoals o.a. straatveeg machines, heftrucks, schropmachines, vanwege de betrouwbare werking van dit systeem.

Volvo V60

LPG inbouw

Merk:

Volvo

Type:

V60 MT/AT 

Motorcode:

B4164T3, B4154T4, B4204T6, B4204T7

Vermogen volgens specificaties:

1,6 > 110 KW / 1,5 > 110 KW / 2,0 > 149 KW

Bouwjaar:

2013 >

LPG systeem:

Prins VSI 2.0 DI /  verschillende tankopties mogelijk

Meer informatie >