Ervaar kwaliteit & service

Mixer systeem

Voor (grotere) motoren met carburateur(s) en waar LPG injectie niet standaard mogelijk is, gaat onze voorkeur uit naar het Impco gassysteem vanwege de kwaliteit en stabiliteit van het systeem . Het unieke aan het mixer systeem is de werking, het is te vergelijken met een luchtmassameter van een oudere model benzine injectiesysteem ( L-jetronic ) met een luchtklep welke de hoeveelheid lucht weegt en aan de hand daarvan de hoeveelheid brandstof afgeeft naar de motor. Het Impco systeem werkt met een membraam. Met andere woorden bij een goede inbouw en juiste samenstelling wordt de lucht/brandstof verhouding constant gehouden.

 

Er zijn verschillende Mixer en verdamper uitvoeringen leverbaar van vermogen van 0 t/m 750 KW. En heeft onze voorkeur boven het venturie systeem. Staat bekend om zijn goede mengselsamenstelling en betrouwbare producten.

 

Industrie:

Dit systeem wordt ook heel veel gebruikt in industriële toepassingen zoals o.a. straatveeg machines, heftrucks, schropmachines, vanwege de betrouwbare werking van dit systeem.

Mercedes G

LPG inbouw

Merk:

Mercedes

Type:

G

Motorcode:

Verschillende motor varianten, 

Vermogen volgens specificaties:

- - - - -

Bouwjaar:

1978 >

LPG systeem:

Prins VSI 2.0 / standalone injectie optie: Valvecare , verschillende tankopties mogelijk

Meer informatie >

Hoe beoordelen klanten ons?

Schrijf een review

Previous Next