Ervaar kwaliteit & service

Valve-care garantie

Het inbouwen van een LPG of CNG systeem wordt door een aantal auto-importeurs ondersteund. Voor die automerken die geen ombouw ondersteunen wordt deze garantie t.a.v. de cilinderkop door de “ValveCare Cilinderkop Garantie” aangeboden. 

“ValveCare Cilinderkop Garantie” kan een verlenging zijn van de standaard Prins garantie en geeft een waarborg op de cilinderkop van het voertuig. Deze optie is alleen mogelijk indien u naast een Prins LPG of CNG systeem een ValveCare systeem laat monteren. ValveCare zorgt ervoor dat een additief toegevoegd wordt aan het LPG of CNG waardoor de kleppen en klepzittingen beschermd worden.  


Welke voertuigen komen hiervoor in aanmerking? 

Deze aanvullende garantie wordt optioneel aangeboden gedurende de looptijd van de fabrieksgarantie van een motorvoertuig en start altijd op de datum van eerste inschrijving (afgifte kenteken). Deze garantie uitbreiding is maximaal begrensd op 3 jaar en 100.000 km of de fabrieksgarantie van het voertuig. Auto’s waarop geen fabrieksgarantie meer van toepassing is zijn uitgesloten van deelname. 

Indien het voertuig al in gebruik is bij plaatsing van het gassysteem is het afsluiten van deze aanvullende garantie mogelijk. De looptijd blijft gekoppeld aan de fabrieksgarantie tot maximaal 3 jaar (leeftijd voertuig) en 100.000 km totaal gereden kilometers. Hierbij worden de onvolkomenheden welke reeds aanwezig waren op het moment van de inbouw van het Prins systeem niet meegenomen in de dekking. De kosten van deze aanvullende garantie blijven gelijk ook al is de looptijd korter.

Audi A1

LPG inbouw

Merk:

Audi

Type:

A1 

Motorcode:

diverse

Vermogen volgens specificaties:

diverse

Bouwjaar:

2015-

LPG systeem:

Prins VSI 2.1 DI / VSI 3.0 DI, 66 liter* R115

Meer informatie >

Hoe beoordelen klanten ons?

Schrijf een review

Previous Next