Ervaar kwaliteit en service

LPG Systemen

Wij hebben verschillende type LPG systemen in ons programma waarmee we nagenoeg elke auto kunnen voorzien van LPG, er zijn verschillende benzine systemen zoals indirecte injectie, directe injectie, Motoren met Turbo of compressor en Hybride voertuigen, maar we doen ook lpg inbouw in auto's met een carburateur of carburateurs.

Onze voorkeur gaat duidelijk uit naar producten van Prins autogas systeem vanwege de kwaliteit & service en dit alles naast de innovatie en ontwikkelingen van het merk. Deze keuze is door ons gemaakt uit reeds meer dan 25 jaar ervaring op LPG gebied en onze hoge kwaliteit eisen waaraan een LPG systeem moet voldoen duidelijk naar voren gekomen.

Wat is LPG inbouw ?

U auto wordt voorzien van een extra brandstofsysteem waarmee u op LPG kunt rijden, hiervoor is nodig een LPG tank voor de opslag van brandstof, een vulaansluiting om te kunnen tanken, een keuze schakelaar welke ook de tank hoeveelheid weer geeft. Geavanceerde electronica en techniek onder de motorkap om de motor perfect op LPG te kunnen laten lopen.   

Tank mogelijkheden

Wij hebben verschillende tank inbouw of onderbouw mogelijkheden

Meest voorkomende is op de plaats van het reservewiel gezien deze oplossing de minste ruimte in beslag neemt. Met een banden reparatie-set kunt u het reservewiel in principe ook thuis laten, tegenwoordige auto's worden zelfs al standaard niet meer met een reservewiel geleverd maar reeds met een reparatie-set. het reservewiel kan in de auto maar ook onder de auto geplaatst zijn dan wordt uw tank onder gebouwd en voorzien van een coating.

Bij sommige auto's is het mogelijk een grotere tank te plaatsen in de bagageruimte waarmee er niet veel nuttige bagageruimte verloren gaat.

Bij Pick-up modellen is er de mogelijkheid onderbouw of in de laadbak een tank te plaatsen en ook een combinatie van beide is mogelijk.

Altijd wordt met u besproken voor de inbouw, welke tankoplossing u wenst en wat de meest gunstige oplossing is.

Aantal voorbeelden van tank mogelijkheden

Prins autogas systems

Opel Crossland X 1,2 Turbo 96 KW Euro-6

LPG inbouw

Merk:                                                                             

Opel

Type:

Crossland X

Motorcode:

EB2ADT / B12XHT / HN05 (EURO-6, CO2 121 g/km)

Vermogen volgens specificaties:

81 KW 5500 RPM /  205 NM 1500 RPM // 96 KW 5500 RPM / 230 NM 1750 RPM

Bouwjaar:

2017 >

LPG systeem:

Prins VSI-DI 2.0 R115 ,66 liter verzonken inbouw (geen vloer aanpassing), ledig gewicht +/- 1202 kg (inclusief + 53 KG voor LPG installatie)

Actieradius:

LPG : +/- 880 KM  Benzine: +/- 930 KM  totaal: 1810 KM (gemiddeld verbruik)

Meer informatie >