LPG Systemen

Wij hebben verschillende type LPG systemen in ons programma waarmee we nagenoeg elke auto kunnen voorzien van LPG, er zijn verschillende benzine systemen zoals indirecte injectie, directe injectie, Motoren met Turbo of compressor en Hybride voertuigen, maar we doen ook lpg inbouw in auto's met een carburateur of carburateurs.

Onze voorkeur gaat duidelijk uit naar producten van Prins autogas systeem vanwege de kwaliteit & service en dit alles naast de innovatie en ontwikkelingen van het merk. Deze keuze is door ons gemaakt uit reeds meer dan 25 jaar ervaring op LPG gebied en onze hoge kwaliteit eisen waaraan bij ons een LPG systeem aan moet voldoen duidelijk naar voren gekomen.

Kortom bij ons krijgt u de beste lpg installatie. 

Wat is LPG inbouw ?

U auto wordt voorzien van een extra brandstofsysteem waarmee u op LPG kunt rijden, hiervoor is nodig een LPG tank voor de opslag van brandstof, een vulaansluiting om te kunnen tanken, een keuze schakelaar welke ook de tank hoeveelheid weer geeft. Geavanceerde electronica en techniek onder de motorkap om de motor perfect op LPG te kunnen laten lopen. 

  

LPG tank mogelijkheden

Er zijn verschillende LPG tank inbouw of LPG tank onderbouw mogelijkheden

Meest voorkomende / gebruikte is op de plaats van het reservewiel gezien deze oplossing de minste ruimte in beslag neemt. Met een banden reparatie-set kunt u het reservewiel in principe thuis laten. Tegenwoordige auto's worden zelfs al standaard niet meer met een reservewiel geleverd maar reeds met een reparatie-set. Het reservewiel kan in de auto maar er zijn auto's waar deze onder de auto is geplaatst. Dan wordt uw LPG tank onder de auto gebouwd en voorzien van een coating.

Bij sommige auto's is het mogelijk een grotere tank te plaatsen in de bagageruimte waarmee er niet veel nuttige bagageruimte verloren gaat. Zoals bijvoorbeeld tegen de achterbank 

Bij Pick-up modellen is er vaak de mogelijkheid onderbouw of in de laadbak een tank te plaatsen maar ook een combinatie van beide is mogelijk.

Altijd wordt met u besproken voor de inbouw, welke tankoplossing u wenst en wat de meest gunstige oplossing is.

Aantal voorbeelden van tank mogelijkheden

LPG Systemen
LPG Systemen
LPG Systemen
LPG Systemen
LPG Systemen
LPG Systemen
LPG Systemen
LPG Systemen
LPG Systemen
LPG Systemen
LPG Systemen
LPG Systemen

LPG vulaansluiting

De LPG vulaansluiting ook wel LPG vulnippel genoemd zijn er in verschillende modellen en uitvoeringen beschikbaar. Dit maakt het mogelijk om altijd een oplossing voor inbouw van de LPG vulaansluiting aan te bieden. De mogelijkheid om de LPG vulaansluiting achter het benzinetank klepje te plaatsen naast de benzinedop is in de meeste gevallen mogelijk en vinden wij vaak de beste oplossing. Uiteraard zijn er ook meerdere oplossingen.  

LPG Systemen
LPG Systemen
LPG Systemen
LPG Systemen
LPG Systemen
LPG Systemen
LPG Systemen
LPG Systemen
LPG Systemen

Keuze schakelaar 

De keuze schakelaar is ook een onderdeel van de gasinstallatie welke in op het dashboard wordt geplaatst waarbij u keuze kunt maken welke brandstof u wilt rijden. Maar ook de LPG tankinhoud kunt aflezen.
Tevens is deze voorzien van een storingsindicator welke eventueel storing meldingen kan weergeven, waaronder meldingen van Valvecare vloeistof leeg is.  

LPG Systemen
LPG Systemen
LPG Systemen

Prins autogas systems


Hoe beoordelen klanten ons?

Schrijf een review

  • Sinds 1990 een begrip in de regio
  • Score van 4.7 Google Reviews
  • 1000+ inbouwen