Ervaar kwaliteit & service

LPG & Hybride

Voor nagenoeg elke auto met benzine motor en Hybride techniek kunnen we een LPG installatie leveren. Het is tegenwoordig een moderne manier van brandstof besparing. Hybride techniek welke in deze auto's wordt toegepast is bijzondere techniek en elk merk heeft zo ook zijn eigen systeem opbouw en manier, we kennen verschillende technieken waaronder hybride, Plug-in Hybride, of met Range extender. 

Er zijn uiteraard ook volledig elektrische auto's maar deze zijn enkel door opladen met een stekker mogelijk en kunnen niet worden voorzien van een gassysteem. Wellicht waterstofsysteem met reformer welke waterstof kan omzetten in elektrische energie.

Een Hybride auto kan zowel elektrisch als met een verbrandingsmotor rijden. De accu wordt enkel geladen door de verbrandingsmotor en door het opvangen van de rem energie, Het opladen met een stekker is niet mogelijk, Toyota maakt veel gebruik van deze techniek welke bewezen betrouwbaar is en bij het juiste gebruik een goede brandstof besparing heeft en dus ook minder CO2 uitstoot. 

Een Plug-in Hybride auto kan zowel elektrisch als met een verbrandingsmotor rijden. De accu kan met de stekker of laadpaal en door rem energie tijdens het rijden worden geladen. De meeste merken maken gebruik van deze techniek omdat deze bij juist gebruik meer elektrisch kan rijden dan de Hybride uitvoering nadeel is wel vaak dat er een groter accupakket aanwezig is om dit mogelijk te maken wat uiteraard invloed heeft op het totale gewicht. Gemiddeld electrisch 40-60 km rijden mogelijk en kunt u verder rijden met de brandstofmotor.

Range Extender

Een Range extender auto kan enkel elektrisch rijden. Er is een verbrandingsmotor aanwezig welke een stroomgenerator aandrijft die vervolgens de stroom levert aan de elektro motoren en kan ook de batterij op laden. Het idee hier achter is dat de motor op één constant toerental en belasting kan draaien waarmee het verbruik van de motor zeer zuinig is ongeacht van de belasting van de auto.

Deze uitvoering kent ook de combinatie met Plug-in hybride zoals bijvoorbeeld de Opel Ampera en de Chevrolet Volt.

Mercedes G

LPG inbouw

Merk:

Mercedes

Type:

G

Motorcode:

Verschillende motor varianten, 

Vermogen volgens specificaties:

- - - - -

Bouwjaar:

1978 >

LPG systeem:

Prins VSI 2.0 / standalone injectie optie: Valvecare , verschillende tankopties mogelijk

Meer informatie >

Hoe beoordelen klanten ons?

Schrijf een review

Previous Next