VSI 2.0

VSI is een afkorting voor “Vapour Sequential Injection”. Het VSI systeem is het meest geavanceerde dampvormig injectie systeem dat op de markt verkrijgbaar is. Met het VSI systeem is er geen verschil merkbaar met het rijden op benzine. Met het VSI systeem streven wij naar optimale emissies. 

Het VSI systeem is ontwikkeld in nauwe samenwerking met Keihin Corp. Japan, één van ’s werelds grootste producenten van injectoren en brandstofsystemen, met een naam die staat voor OEM kwaliteit en betrouwbaarheid. 

Het VSI systeem is volledig geïntegreerd door middel van het “master-slave” principe met de ECU van het voertuig, waardoor het systeem (E)OBD compatibel is.
Het is een indirecte gasinjectie systeem. VSI systeem kunnen wij zonder problemen de nieuwste voertuig techniek voorzien van LPG systeem, zoals hybride voertuigen auto's met startstopsysteem enz.

De belangrijkste componenten van het VSI systeem zijn van OEM kwaliteit en speciaal ontwikkeld voor LPG en CNG applicaties. Alle componenten voldoen aan de strengste regels en certificeringen.

Wij kunnen een VSI systeem inbouwen vanaf een 2 cilinder motor t/m een 16 cilinder. Bij motoren met een MPI brandstofsysteem.
Het systeem schakelt vlug (t.o.v. meeste andere systemen) over naar lpg.
Het VSI systeem heeft zich door de jaren heen al bewezen als een zeer betrouwbaar systeem met lage onderhoudskosten. Waardoor er ook lage kosten per gereden kilometer op lpg gehaald kan worden.


Hoe beoordelen klanten ons?

Schrijf een review

  • Sinds 1990 een begrip in de regio
  • Score van 4.7 Google Reviews
  • 1000+ inbouwen