Ervaar kwaliteit & service

Project: Mitsubishi Outlander PHEV

LPG inbouw


Mitsubishi outlander PHEV (2013 -)

LPG, de wegenbelasting scheelt maar € 24,- per maand ten opzichte van benzine, 54 liter tanken á € 0,90 verschil = 1 maal tanken al dubbel verdient !!!

De Outlander PHEV is een van de meeste verkochte hybride voertuigen. En wordt geclaimd dat deze 1,9 liter op 100 km kan rijden. Dat is voor een auto van dit formaat een behoorlijke prestatie en eigenlijk niet haalbaar. Mitsubishi heeft de technische ervaring die ze hebben opgedaan met de volledig elektrische i-MieV aangeboord voor de Outlander. Onder de kap zit een tweeliter viercilinder met 89 KW die wordt bijgestaan door twee elektromotoren van elk 60 kW. Dit levert een gecombineerd vermogen van zo'n 149 KW op. De Outlander komt 40 kilometer  ver op alleen de elektromotoren. De CO2-uitstoot wordt opgegeven 44 g/km.

Schoner en goedkoper

Helaas zijn deze cijfers nauwelijks haalbaar en horen wij echt verschillende verbruikswaarde welke variëren van 1 op 20 tot  1 op 7, het gebruik van de auto is hier uiteraard de oorzaak van. We hebben voor de Mitsubishi Outlander PHEV een uniek en hoogwaardige LPG onderbouw set ontwikkeld, welke keurig onder de auto wordt geplaatst en met behoudt van de (aangepaste) originele uitlaatdemper.

  • 55 liter onderbouw incl. RVS afscherming
  • Originele uitlaatdemper wordt terug geplaatst
  • RVS uitlaat aanpassing
  • Vulaansluiting in benzineklep
  • Schakelaar keurig geïntegreerd in dashboard (verschillende mogelijkheden)
  • Valve-care
  • Speciale software voor de Hybride techniek

Met deze installatie is de uitstoot en brandstof kostprijs weer behoorlijk lager ten opzichte van de benzine variant. De wegenbelasting scheelt maar € 24,- per maand, 1 maal tanken al dubbel verdient !!! 

Informeer naar de mogelijkheden.    

Mercedes G

LPG inbouw

Merk:

Mercedes

Type:

G

Motorcode:

Verschillende motor varianten, 

Vermogen volgens specificaties:

- - - - -

Bouwjaar:

1978 >

LPG systeem:

Prins VSI 2.0 / standalone injectie optie: Valvecare , verschillende tankopties mogelijk

Meer informatie >

Hoe beoordelen klanten ons?

Schrijf een review

Previous Next