Testcenter

Gassysteem programmeren / instellen

Uw gassysteem optimaal instellen is 1 van de belangrijkste punten voor een goed werkende installatie en storingsvrij benzinesysteem, wij hebben hiervoor een speciale afdeling met getrainde mensen om de software zo optimaal mogelijk in te stellen. Wij zien vaak bij diagnose aan elders ingebouwde systemen dat er veel afwijking aanwezig is, waar u wellicht niks van merkt of weet maar wat wel op langere termijn problemen of schade kan veroorzaken. Een stabiel systeem en een goede kalibratie zijn de basis voor gegarandeerd zorgeloos lpg rijden. Al onze ingebouwde systemen worden gecheckt op mengselregeling of gekalibreerd in ons testcenter.

Emissie-lab & Kalibratie

In ons testcenter doen we ook emissie testen uitvoeren en datalogging / verzamelen van meetgegevens voor data-analyse voor goede systeem ontwikkeling. Denk hierbij aan metingen voor een goede emissie werking op langere duur te kunnen waarborgen bijvoorbeeld katalysator temperatuur en flow metingen enz. 

 

Diagnose / systeem controle

Het testcenter wordt uiteraard ook veelvuldig gebruikt voor diagnose bij storingen die optreden onder bepaalde belastingen. Bij twijfel van de prestatie het vermogen of andere driveability problemen. Zoals inhouden op lpg onder belasting, stotteren op lpg. Motorstoringslampje brand op lpg enzovoort. Diagnose aan alle soorten aandrijving is bij ons mogelijk vanwege onze all-wheel drive  testcenter is de situatie voor het voertuig net zoals op de weg.

Meer informatie >>


Hoe beoordelen klanten ons?

Schrijf een review

  • Sinds 1990 een begrip in de regio
  • Score van 4.7 Google Reviews
  • 1000+ inbouwen